عمل بازسازی سینه بعد از سرطان چگونه است؟

عمل بازسازي سينه بعد از سرطان

زنانی که برای درمان سرطان پستان تحت عمل جراحی قرار گرفته است ممکن است برای بازسازی فرم و شکل پستان خود به جراحی های بیشتری نیاز داشته باشند. به این عمل ، جراحی بازسازی سینه یا جراحی بازسازی پستان گفته می شود. اگر به فکر انجام این کار هستید ، بهتر است قبل از جراحی برداشتن تومور یا سینه خود ، با جراح خود و یا یک جراح پلاستیک باتجربه در مورد جراحی بازسازی پستان صحبت کنید. با این کار تیم جراحی تان می توانند بهترین روش درمانی را برای شما برنامه ریزی کنند ، حتی اگر تصمیم بگیرید صبر کنید و بعداً جراحی ترمیمی سینه تان را انجام دهید.

گروه پزشکان بهایند، اولین مرکز هوشمند فوق تخصصی پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان (اولین مرکز تخصصی درمان هدفمند و ایمنی درمانی)
ارتباط مستقیم با مرکز:

واتساپ(09023009259)

 

دلایل بازسازی سینه

عمل ترمیم پستان

یک زن به دلایل زیادی ممکن است عمل ترمیم پستان را انتخاب کند:

  • برای اینکه سینه او هنگام پوشیدن سوتین یا مایو متعادل به نظر برسد
  • برای کمک به تناسب بهتر لباس در تن
  • برای اینکه فرم پستان خود را برای همیشه بازیابی کند
  • برای اینکه او دوست ندارد از پستان مصنوعی که درون سوتین قرار می گیرد استفاده کند (پروتز خارجی)
  • برای اینکه نسبت به بدن خود احساس بهتری داشته باشد

عمل بازسازی سینه اغلب جای زخم ایجاد می کند ، اما معمولاً با گذشت زمان کمرنگ می شود. تکنیک های جدید همچنین باعث کاهش میزان زخم شده است. وقتی سوتین می پوشید ، اندازه و شکل سینه های شما باید به اندازه کافی یکسان باشد تا بتوانید از شکل ظاهری تان در اکثر انواع لباس ها رضایت داشته باشید.

بعد از جراحی ماستکتومی ، عمل بازسازي سينه می تواند از لحاظ ظاهری احساس بهتری به شما بخشد و اعتماد به نفس تان را افزایش دهد. اما به خاطر داشته باشید که پستان بازسازی شده مطابقت کامل با سینه طبیعی شما نخواهد داشت و جایگزینی برای آن محسوب نمی شود. اگر از بافت شکم ، کمر یا باسن تان به عنوان بخشی از بازسازی استفاده شود ، پس از جراحی ، آن مناطق نیز متفاوت به نظر می رسند. با جراح خود در مورد جای زخم و تغییر شکل از پیش صحبت کنید. از آنها بپرسید که این نقاط در کجا خواهند بود ، و بعد از بهبودی چگونه ظاهر می شوند.

 

خطرات جراحی ترمیمی پستان

انتظار بروز عوارض جانبی و خطرات رایج عمل ترمیم سینه را می توان داشت.

انواع خاصی از ایمپلنت های پستان می توانند با یک نوع نادر از سرطان ، معروف به لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک (ALCL) مرتبط باشند که نوعی سرطان پستان در نظر گرفته نمی شود. گاهی از آن به عنوان لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک مرتبط با ایمپلنت پستان (BIA-ALCL) یاد می شود. این لنفوم حدود 8 تا 10 سال پس از قرار دادن ایمپلنت ایجاد می شود و بیشتر در مواردی که ایمپلنت ها دارای سطوح بافت دار (خشن) باشند تا سطوح صاف ایجاد می شود. اگر ALCL بعد از کاشت نشان داده شود ، می تواند به صورت مجموعه ای از مایعات نزدیک به ایمپلنت ، توده ، درد ، تورم یا عدم تقارن (پستان های نابرابر) باشد.

این بیماری در مراحل اولیه اغلب با برداشتن ایمپلنت و کپسول توسط جراحی درمان می شود. اما هنگامی که بیماری پیشرفته تر شود به شیمی درمانی نیاز دارد. در موارد خاص ممکن است از پرتو درمانی نیز استفاده شود.

پیش آگهی (نتیجه) معمولاً در زنان مبتلا به بیماری در مراحل اولیه بهتر است.

 

آیا عمل بازسازی سینه می تواند بازگشت مجدد سرطان را پنهان کند؟

مطالعات نشان می دهد که بازسازی سینه باعث پنهان شدن بازگشت سرطان پستان نمی شود. در صورت بازگشت سرطان ، پستان های بازسازی شده نباید در کشف سرطان یا درمان آن مشکلی ایجاد کنند.

اگر در فکر بازسازی پستان یا کاشت و فلپ هستید ، باید بدانید که بازسازی به ندرت ، بازگشت سرطان پستان را پنهان می کند. هنگام تصمیم گیری برای بازسازی پستان نباید این مسئله را خطر بزرگی تلقی کنید.

 

چند نکته مهم که باید به آنها فکر کنید

  • ممکن است شما بین انجام بازسازی پستان همزمان با ماستکتومی (بازسازی فوری) یا بعداً (بازسازی تأخیری) حق انتخاب داشته باشید.
  • بعضی از خانم ها نمی خواهند در حالی که تحت درمان سرطان پستان هستند در مورد بازسازی سینه خود تصمیم بگیرند. اگر این مورد باشد ، می توانید منتظر بمانید تا بعد از جراحی سرطان پستان ، در مورد بازسازی تصمیم بگیرید.
  • ممکن است شما مایل نباشید بیش از حد مورد نیاز جراحی کنید.
  • همه جراحی های ترمیمی به طور یکسان موفقیت آمیز نیستند و نتیجه ممکن است آنگونه که انتظار داشتید به نظر نرسد.
  • جراحی سرطان و جراحی بازسازی باعث بر جای ماندن زخم در پستان شما و هر نواحی که بافت آن برای ایجاد پوست جدید پستان استفاده شده است ، مانند قسمت های باسن ، شکم یا کمر می شود.
  • سینه ای که بازسازی می شود ، همان احساس پستان طبیعی را نخواهد داشت. بعضی اوقات ، ممکن است حس کمی داشته باشد یا اصلاً هیچ حسی نداشته باشد. قسمت های اهدا کننده بدن که از بافت آن برای بازسازی پستان استفاده شده است نیز ممکن است حس خود را از دست بدهد. با گذشت زمان ، ممکن است پوست حساس تر شود ، اما دیگر مانند قبل از جراحی حس نخواهد داشت.
  • اگر بیشتر از حد طبیعی خونریزی یا زخم داشته باشید ، ممکن است نگرانی بیشتری پیدا کنید.
  • پوست پستان یا فلپ ممکن است پس از جراحی ترمیمی زنده نمانند. این مرگ بافتی ، نکروز نامیده می شود. در صورت بروز ، بهبودی به تأخیر می افتد و برای رفع این مشکل اغلب به جراحی بیشتری نیاز است.
  • بهبود می تواند تحت تأثیر جراحی قبلی ، شیمی درمانی یا پرتودرمانی باشد. همچنین می تواند تحت تأثیر سیگار کشیدن ، دیابت ، برخی داروهای مصرفی و سایر عوامل قرار گیرد.
  • ممکن است جراحان به شما پیشنهاد کنند برای بازسازی منتظر بمانید ، به خصوص اگر سیگار می کشید یا سایر مشکلات سلامتی را دارید. بهتر است حداقل 2 ماه قبل از جراحی ترمیمی سیگار را ترک کنید تا بهبودی بهتر فراهم شود. اگر چاق هستید ، لاغر هستید و یا مشکلات گردش خون دارید ، ممکن است اصلاً نتوانید عمل بازسازی را انجام دهید.
  • ممکن است جراح پیشنهاد کند که پستان دیگر شما تغییر شکل پیدا کند تا با پستان بازسازی شده مطابقت داشته باشد. این می تواند شامل کوچک یا بزرگ کردن اندازه آن یا حتی لیفت کردن پستان توسط جراحی باشد.
  • اگر در زمان تشخیص مشخص شده باشد که یک زن به عنوان بخشی از درمان خود به پرتودرمانی احتیاج دارد ، ممکن است انواع جراحی فوری برای بازسازی محدود شود. انواع خاصی از بازسازی که قبل از پرتودرمانی انجام می شود ، می تواند باعث ایجاد مشکل شود و احتمال اینکه سینه بازسازی شده تا حد امکان طبیعی به نظر برسد ، پس از پرتو درمانی ارائه شود. شما باید قبل از جراحی بهترین گزینه های خود را با جراح خود در میان بگذارید.
  • دانستن گزینه های بازسازی قبل از جراحی می تواند انتظارات واقع بینانه تری از نتایج به شما دهد.

 

کمک و پشتیبانی

مهم نیست که کدام گزینه را انتخاب می کنید ، بلکه مهم این است که بدانید که برای کمک به شما در درک گزینه های بازسازی و همچنین کنار آمدن با تغییراتی که در صورت انتخاب بازسازی ، مشاوره و پشتیبانی وجود دارد. صحبت کردن با پزشک یا سایر اعضای تیم مراقبت های بهداشتی تان اغلب یک نقطه شروع خوب است. اگر می خواهید با کسی صحبت کنید که نوع بازسازی شما را انجام داده است ، از ما سوال کنید.

 

بهترين جراح سينه در تهران

بهترين جراح سينه ني ني سايت
جراح سينه خوب

چنانچه به مشاوره نیاز دارید به این صفحه مراجعه فرمایید یا اگر به دنبال یک تیم متخصص با تجربه و کار آزموده در درمان سرطان در ایران هستید، فهرست متخصصان ما را در این زمینه بررسی کنید. این متخصصان کارآزموده روش های جدید درمان سرطان را به بهترین شکلی که مناسب شماست به شما ارائه می دهند.

چنانچه به دنبال بهترین جراح سینه هستید ، ما به شما دکتر امیرپاشا ابراهیمی دارای بورد تخصصی جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران ، فلوی رسمی جراحی پستان (سرطان و زیبایی) از دانشگاه علوم پزشکی تهران ، از اعضای زبده تیم به آیند را معرفی می کنیم.

برای مشاوره با ایشان روی لینک زیر کلیک کنید:

تماس با ما

ما اینجاییم تا به شما کمک کنیم.

شاد و تندرست باشید.

گروه پژوهش و تحقیقات بهایند

منبع: cancer.org

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا